Gas en licht vergelijken Basse Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het verstandig om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Basse vergelijken? Vul jouw locatie + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van onze tool kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Basse [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Steenwijkerland (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Basse kan gelukkig wel bij één leverancier. Dankzij onze tool bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek opzeggen Westland Infra).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Basse.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? Hieronder bekijk je diverse veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €75 – €155. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Basse vegelijken. Hierna bekijk jij de gemiddelde energiekosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Basse. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €120,75 €133,5 €142
Tussenwoning €108,25 €139,75 €154,25 €164,75
Hoekwoning €131,25 €150,75 €169,5 €177
2 onder 1 kap €145 €168,5 €181,5 €193,25
Landhuis €179,25 €198,25 €214,25 €222
Standaard €123,25 €144,5 €159 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Basse? Of je nu klant bent bij Allure Energie en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit zonder problemen door gebruik te maken van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van diverse groene oplossingen die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Schoonebeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Sommige contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Basse.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Basse kan eenvoudig door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Landhorst afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Basse? Doe dit door geld te steken in groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Basse vergelijken Simpel een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten