Gas en licht vergelijken Bantega Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het slim om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Bantega vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Op basis van deze website kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bantega [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de regio De Friese Meren (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Bantega kan gelukkig wel bij één bedrijf. D.m.v. de energievergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check opzeggen Vandebron).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Bantega.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst vind je een aantal veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanzienlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €110 – €215. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bantega vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij geschatte tarieven voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bantega. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €130,25 €141,5
Tussenwoning €107 €139,25 €154,75 €164,25
Hoekwoning €130,25 €152 €167,5 €178,75
2 onder 1 kap €145 €169,5 €182,25 €192,75
Vrijstaand €179 €197,75 €213 €221,75
Modaal €122 €145 €160 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Bantega? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder tref je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij onmiddellijk door het toepassen van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik vind je meerdere verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Denk aan infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Schipborg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een deel van de huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en nieuwe reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Bantega.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bantega kan ogenblikkelijk via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kan men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lage Zwaluwe afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Bantega gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bantega vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen