Gas en licht vergelijken Ballum Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energierekening. Daarom is het slim om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Ballum vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ballum [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Ameland (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ballum kan gemakkelijk bij één partij. D.m.v. deze website ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over opzeggen Pure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, groen uit EU, wind, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ballum.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming tref je onze veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per gezin. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €95 tot €160. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ballum vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de gemiddelde energiekosten voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ballum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Ameland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €133,25 €141,75
Tussenwoning €107 €139 €155,25 €163,25
Hoekwoning €132 €152,5 €166,75 €178,5
2 onder 1 kap €145,25 €168,75 €182 €193,25
Vrijstaand €177 €199,75 €214 €222,75
Doorsnee €122,25 €145,25 €160 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is een stroomprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ballum? Dit is niet afhankelijk van Essent en/of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina ontdek je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat gemakkelijk middels onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van velerlei groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Schimmert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vandaag nog de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert nu de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Enkele huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Ballum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check eerst de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ballum kan simpelweg door het internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Laag-Keppel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ballum? Dat kan door te gaan voor groene installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Ballum vergelijken Probleemloos een licht en gas contract aanvragen + afsluiten