Gas en licht vergelijken Balloo Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Balloo vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Balloo [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Balloo kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door middel van de gaslicht-vergelijker zie je de voordeligste. Hoe dat werkt? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek opzeggen Powerpeers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Balloo.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna zie je diverse scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 tot €230. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Balloo vegelijken. Hieronder detecteer je geschatte energiekosten voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Balloo. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121,75 €130,25 €141
Tussenwoning €107 €138,5 €154 €163,5
Hoekwoning €131,5 €149,5 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €169 €183,5 €193,75
Villa €177,75 €197,75 €212,75 €221,5
Modaal €121,5 €147 €160,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Balloo? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON en Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “een efficiënte douchekop kopen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je zonder problemen door middel van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment is er keuzen uit allerlei verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Zoals zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Schildwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste beoordeling

Veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke reviews van klanten voor energiebedrijven Balloo.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Balloo gaat eenvoudig door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Laag Zuthem afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Balloo? Doe dit door geld te steken in milieuvriendelijke producten zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Balloo vergelijken Nu een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten