Gas en licht vergelijken Appelscha Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het goed om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Appelscha vergelijken? Vul jouw locatie & verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Appelscha [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest vitale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Ooststellingwerf (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Appelscha is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Aan de hand van deze website bekijk jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg het 7-stappen model (of bezoek abonnementen van MAIN Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Appelscha.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE? In de volgende lijst bekijk jij de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €120 en €250. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Appelscha vegelijken. Hierna vind jij de gemiddelde gas-licht kosten voor populaire type huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Appelscha. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,5 €133,25 €140,5
Tussenwoning €108,75 €138,25 €153 €163,75
Hoekwoning €129,5 €149,25 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €147 €169,25 €184,25 €194
Vrijstaand €176,25 €197,5 €214 €221,25
Gemiddeld €123,75 €145,75 €161,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is zo’n storing in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Appelscha? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna tref je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of neem een HR-ketel van AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je eenvoudig middels onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op dit moment bestaan er aantrekkelijke “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket s-Gravenpolder vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot simpelweg de goedkoopste maatschappij (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Sommige contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Appelscha.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Appelscha is binnen no-time via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms lager dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kockengen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Appelscha kan natuurlijk door geld te steken in “groene” producten zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Appelscha vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht contract afsluiten + aanvragen