Gas en licht vergelijken Alphen aan den Rijn Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Alphen aan den Rijn vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Aan de hand van deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Alphen aan den Rijn [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de regio Alphen aan den Rijn (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Alphen aan den Rijn is gewoon mogelijk bij één partij. Geholpen door deze website vind je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over gas licht Powerpeers).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Alphen aan den Rijn.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? Hieronder tref jij onze scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €115 en €205. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Alphen aan den Rijn vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij geschatte energiekosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Alphen aan den Rijn. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Alphen aan den Rijn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €122,75 €132,25 €141,5
Tussenwoning €108,75 €140,5 €153,75 €164,75
Hoekwoning €131,5 €149,75 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €183,25 €192
Bungalow €178 €200,25 €213 €222,75
Gemiddeld €121,25 €144,75 €160 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Normaal is een stroomprobleem in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Alphen aan den Rijn? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit à la minute met ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik vind je diverse milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. Zoals zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Roderesch vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan eenvoudig de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Steeds meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor check je het klantcijfer en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Alphen aan den Rijn.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Alphen aan den Rijn gaat gemakkelijk via de pc. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Kattendijke afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Alphen aan den Rijn is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” energiebronnen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Alphen aan den Rijn vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten