Gas en licht vergelijken Werkhoven Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energienota. Vandaar loont het om te zien welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Werkhoven vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Geholpen door onze tool kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Werkhoven [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier uit de omgeving Bunnik (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Werkhoven doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door onze tool achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over besparen bij RENDO Netwerken).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Werkhoven.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst tref je de huidige kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €100 tot €250. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Werkhoven vegelijken. In onderstaand schema vind je de gemiddelde energiekosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Werkhoven. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bunnik.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €120,75 €132,75 €143,25
Tussenwoning €107,5 €140,5 €155 €163,5
Hoekwoning €131,25 €151 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €167,75 €182,5 €191,75
Villa €177,75 €199 €212,5 €224
Modaal €122,75 €146,75 €161,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Vaak is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Werkhoven? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je zonder problemen door middel van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment zijn er diverse duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Noordwijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval binnen no-time de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Werkhoven.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Werkhoven gaat nu via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Haarsteeg afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Werkhoven? Dat kan door te kiezen voor duurzame producten zoals pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Werkhoven vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten