Gas en licht vergelijken Vlist Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Vlist vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vlist [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de belangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Vlist (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Vlist kan gelukkig wel bij één maatschappij. Dankzij deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over welkomstpremie Vattenfall).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vlist.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Onderstaand ontdek je de huidige scherpe pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €90 en €215. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Vlist vegelijken. Hieronder achterhaal je de gemiddelde kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vlist. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Vlist.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,25 €131,5 €142
Tussenwoning €108,25 €139 €155,5 €163,25
Hoekwoning €130 €152,5 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €184 €193,75
Landhuis €179,5 €199,25 €215,5 €221,75
Standaard €121,25 €145,25 €159 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaliter is zo’n storing in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Vlist? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “een efficiënte douchekop kopen ” en “Het dak isoleren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit à la minute met onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je diverse duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Netterden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Sommige woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Vlist.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vlist is snel online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn altijd voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Geerdijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Vlist? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Vlist vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen