Gas en licht vergelijken Urmond Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Urmond vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus geschatte verbruik in. Dankzij de vergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Urmond [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Stein (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Urmond is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Dankzij de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over goedkope tarieven Westland Infra).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Urmond.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? In de kolommen hierna zie je diverse scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €110 en €160. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Urmond vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Urmond. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Stein.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €131,5 €143,5
Tussenwoning €107,5 €141,25 €154,75 €164,5
Hoekwoning €130,25 €149,5 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €145 €168,5 €181,75 €194,25
Vrijstaand €177 €197,75 €212,75 €223,5
Gemiddeld €123 €145,25 €159 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een stroomprobleem in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Urmond? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “De gevels isoleren.” Of neem een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat meteen via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er veel duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Middelburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan ogenblikkelijk de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Urmond.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Urmond kan nu door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ermelo afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Urmond? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Urmond vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen