Gas en licht vergelijken Surhuizum Direct leveranciers vergelijken en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Om die reden is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Surhuizum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Middels de energievergelijker kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Surhuizum [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Achtkarspelen (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Surhuizum doe je wel bij één aanbieder. Dankzij gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over gas van Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, groen uit NL, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Surhuizum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Hieronder detecteer je een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €75 en €175. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Surhuizum vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij aannemelijke tarieven voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Surhuizum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,25 €131,5 €140,25
Tussenwoning €107,5 €139,75 €154,5 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,75 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €182 €192,5
Bungalow €177,25 €197,75 €215 €223,5
Standaard €124,5 €147 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Surhuizum? Of je nu klant bent bij Allure Energie of HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij eenvoudig door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit aantrekkelijke groene installaties die op lage kosten draaien. Zoals infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Lochem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval eenvoudig de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Sommige mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Surhuizum.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Surhuizum gaat vandaag nog in een online omgeving. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Driel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Surhuizum? Dat kan door te kiezen voor duurzame oplossingen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Surhuizum vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten