Gas en licht vergelijken Sijbrandahuis Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Sijbrandahuis vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van deze website kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sijbrandahuis [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf werkzaam rondom Dantumadiel (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Sijbrandahuis doe je wel bij één partij. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over contract Budget Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Sijbrandahuis.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, NLE, Eneco, Essent, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de volgende lijst tref je de vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €100 – €185. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Sijbrandahuis vegelijken. In de tabel tref je de doorsnee kosten voor populaire type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Sijbrandahuis. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna tref je het verwachte energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121 €132,5 €142,25
Tussenwoning €109,25 €139,5 €154 €165,5
Hoekwoning €131,75 €150,25 €168 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €170,25 €182 €193,5
Landhuis €178,5 €200 €212,25 €222,75
Modaal €124 €146,25 €158,25 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sijbrandahuis? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en/of Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Remeha, Atag, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit meteen op basis van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Kootstertille vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan snel de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Sijbrandahuis.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sijbrandahuis gaat nu online. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms lager dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Daarle afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Sijbrandahuis? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen als infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Sijbrandahuis vergelijken Moeiteloos een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen