Gas en licht vergelijken Obdam Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Obdam vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Obdam [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Koggenland (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Obdam doen de meesten bij één leverancier. Door middel van deze website achterhaal jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij Budget Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, groen, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Obdam.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hierna ontdek je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen behoorlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €90 – €180. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Obdam vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij aannemelijke prijzen voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Obdam. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Koggenland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,5 €130,25 €143,5
Tussenwoning €107,75 €141 €153 €162,5
Hoekwoning €131,75 €152,5 €167 €178,75
2 onder 1 kap €145 €169,5 €183,25 €191,5
Bungalow €178,25 €200,25 €212,5 €223,75
Modaal €123 €146,5 €160,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Obdam? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij à la minute door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke “groene” producten waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Goudriaan vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is wenselijk. Hiervoor kijk je naar het cijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Obdam.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Obdam werkt moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zwammerdam afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Obdam is ook mogelijk door te investeren in verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Obdam vergelijken A la minute een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten