Gas en licht vergelijken Jouswier Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Hierdoor loont het om te checken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Jouswier vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jouswier [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Dongeradeel (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Jouswier kan gemakkelijk bij één partij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Budget Energie kosten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Jouswier.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder vind je onze veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €110 tot €250. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Jouswier vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Jouswier. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,25 €133 €142,75
Tussenwoning €108,5 €141 €152,75 €164,25
Hoekwoning €132 €152,25 €169,25 €176,25
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €181,25 €194
Vrijstaand €178,5 €199,5 €212,25 €221,5
Modaal €124 €146,25 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Vaak is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Jouswier? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Zoals “let op het energielabel ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat meteen middels onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er verschillende milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Bladel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan nu de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot nu de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een deel van de huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Jouswier.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jouswier gaat ogenblikkelijk in een online omgeving. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Streefkerk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Jouswier kan natuurlijk door te kiezen voor groene oplossingen zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Jouswier vergelijken Vandaag nog een gas & elektra contract afsluiten & aanvragen