Gas en licht vergelijken Beek Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Beek vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beek [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Beek (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Beek kan gelukkig wel bij één leverancier. Via gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check overstappen Budget Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Beek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal je een aantal kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per huis. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €75 tot €210. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Beek vegelijken. Onderstaand vind jij de nominale gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Beek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Beek.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122,25 €130,75 €141,25
Tussenwoning €109,25 €141,5 €154 €163,25
Hoekwoning €130,25 €150,5 €166,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €182,25 €193,25
Vrijstaand €178,75 €198 €215,5 €224,5
Standaard €121,75 €145,25 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Beek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website tref jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij nu door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je meerdere “groene” systemen die op lage kosten draaien. O.a. infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Schouwerzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan simpelweg de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt meteen de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Meer en meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Beek.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beek is moeiteloos online. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Langerak afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Beek gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde systemen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Beek vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht contract aanvragen + afsluiten