Gas en licht vergelijken Anevelde Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Anevelde vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Middels de energievergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Anevelde [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Hardenberg (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Anevelde kan gemakkelijk bij één partij. Middels deze website detecteer je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek abonnementen van Eneco).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit NL, wind, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Anevelde.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder tref jij een aantal populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €120 en €210. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Anevelde vegelijken. In de tabel detecteer je aannemelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Anevelde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Hardenberg.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122 €132,25 €143,5
Tussenwoning €106,75 €139,5 €152,25 €162,5
Hoekwoning €129,75 €151,75 €167,5 €179,25
2 onder 1 kap €146 €169 €183,5 €193,25
Vrijstaand €176,5 €197,75 €212,75 €222
Modaal €123,25 €146,25 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Anevelde? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en/of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze vind je eenvoudig door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit velerlei groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ruigahuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende ratings

Meer en meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het eindcijfer en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Anevelde.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Anevelde gaat simpelweg via de pc. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Klein Zundert afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Anevelde? Doe dit door te beleggen in duurzame producten als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Anevelde vergelijken A la minute een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen